OP MAAT GEMAAKT CONSTRUCTIEWERK

Apparatenbouw De Poort BV verzorgt op maat gemaakt constructie werk. Ons constructiewerk kenmerkt zich door pure kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld trappen, bordessen, frames, zeevasten en luiken. Natuurlijk worden onze constructies worden uitgevoerd onder keur EN 1090. Ook is het mogelijk om alles ter plaatse te monteren. Ook wordt het plaatwerk door ons gesneden op een watersnijmachine met een krachtige hydraulische pomp van KMT 6200 bar (tot 125 mm staal). Vele klanten hebben profijt bij ons op maat gemaakte constructiewerk. Voorbeelden van onze klanten zijn te vinden in: voedingsmiddelenindustrie, (petro)chemische –industrie, branderindustrie, drinkwaterproductiebedrijven, bouwnijverheid, offshore en scheepvaart.

Wij beschikken over een eigen projectbureau waar een team van ervaren en enthousiaste projectleiders beschikbaar is om samen het traject van aanvraag tot oplevering te doorlopen. Onze tekenaars maken gebruik van moderne HP werkstations. Het maken en bewerken van uitgebreide 3D modellen behoort dan ook tot de mogelijkheden. Wij denken niet in problemen maar in uitdagingen. Zo wordt er gezocht naar de beste oplossing voor uw specifieke toepassing.

CONSTRUCTIEWERK

Constructiewerk is een breed begrip. Bij ons kunt u terecht voor zeer uiteenlopende constructiewerken. Ons bedrijf beschikt over een speciale afdeling waar constructiewerk wordt gemaakt. Dit zijn met name specifieke oplossingen voor onze klanten. Geheel naar uw wensen voeren wij het constructiewerk uit en maken wij het op maat. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Te denken valt bijvoorbeeld aan poedercoating, natlak, beitsen en passiveren en parelen. Dankzij ons vakmanschap en goede communicatie met de klant, komen we altijd samen tot het gewenste eindresultaat. 
WATERSNIJDEN

Wij zijn in het bezit van een Finjet waterjet met 6200 bar waarmee we diverse materialen kunnen snijden. Deze waterjet is 4 x 2 meter. Zo snijden wij alle metalen, RVS, koper, messing, hout, kunststoffen, glas en ga zo maar door. Wanneer tekeningen worden aangeleverd, kunnen wij deze omzetten naar snijbestanden die ingelezen worden in onze watersnijmachine. Zo komen we samen met de klant tot het perfecte eindresultaat.Bij het watersnijden gebruiken wij een fijne waterstraal in combinatie met abresief en een hoge druk. Hiermee kunnen we diverse materialen snijden zoals staal, rubber maar ook glas. Er komt geen warmte vrij, waardoor er geen vervorming optreedt in de materiaalstructuur. Zo blijft het product in tact.