APPARATENBOUW

Apparatenbouw De Poort BV heeft zeer veel ervaring in de apparatenbouw. Onze medewerkers willen ook graag hun vakmanschap gebruiken om u van dienst te zijn. Op het gebied van tank- en apparatenbouw kunnen wij vele voorbeelden laten zien. Ook willen we graag aan uw wensen voldoen. Wij kunnen ook uw apparaat engineeren, vervaardigen en natuurlijk monteren 

KWALITEIT EN VEILIGHEID VOOROP

Apparatenbouw De Poort BV staat bekend om zijn kwaliteit. Alleen het allerbeste kan bij ons door de beugel. Hierbij vergeten we nooit de veiligheid. Alle werkzaamheden gebeuren onder keur en worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers, vakkundige apparatenbouwers en draaiers. Dit wordt gedaan door middel van NDO en een manufacturing boek in verband met naspeurbaarheid. Wij zijn gecertificeerd door Bureau Veritas. Dit zorgt ervoor dat onze producten en diensten voldoen aan de wensen en eisen van de klant. Producten , zoals tanks , internals voor branders, warmtewisselaars, heaters en skids, welke worden gemaakt voor verschillende branches, zoals (petro)chemie, branderindustrie, voedingsmiddelenindustrie, afval en drinkwaterzuiveringsbedrijven.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook uw project uitstekend organiseren. Dit aspect staat naast kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten laten vaak weten dat het gehele project, naar grote tevredenheid is verlopen.