Tekenwerk en engineering

Voor de realisatie van diverse projecten en vervaardigen van klant specifieke oplossingen, beschikt De Poort over een eigen projectbureau. Een team van ervaren en enthousiaste projectleiders en tekenaars staat beschikbaar om samen met u het complete traject van aanvraag tot oplevering te doorlopen.

Er wordt hierbij niet in problemen gedacht maar in uitdagingen en oplossingen. Samen met u wordt gezocht naar de beste oplossing voor uw specifieke toepassing. Zaken als afmetingen, gewicht, vorm, maar zeker ook levensduur, onderhoudsvriendelijkheid, levertijd en prijs zijn maar enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke oplossing.

Engineering en tekenwerk wordt door onze tekenaars gedaan op moderne HP werkstations in de laatste release van Autodesk Design Suite Ultimate. Het maken en bewerken van uitgebreide 3D modellen behoort hierdoor tot de mogelijkheden. Ook klassiek Autocad tekenwerk is uiteraard geen probleem. Waar nodig wordt de koppeling gemaakt met ons ERP systeem of worden CAD bestanden omgezet naar CAM snijbestanden voor onze volledig computergestuurde watersnijmachine.

Beschikt u over de juiste tekeningen? Ook dan staan onze projectleiders voor u klaar om direct aan de slag te gaan.