Industriële verhuizing

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van installatie en verplaatsing van machines binnen onder andere de voedingsmiddelen- en tabaksindustrie, zijn wij in staat om de gehele regie voor u te verzorgen bij een industriële verhuizing. Wij beschikken over ervaren en gemotiveerde projectleiders en monteurs. Door de uitvoerige kennis van diverse productieprocessen, zijn wij in staat om in nauw overleg met u, een gedetailleerd draaiboek en planning op te stellen. Hierdoor blijft de invloed van de industriële verhuizing op uw productieproces en organisatie tot een minimum beperkt.

Apparatenbouw en Machinefabriek De Poort is in staat om binnen projecten snel en adequaat in te spelen op veranderingen en uitdagingen op het gebied van industriële verhuizing.
Door onze eigen productiefaciliteiten, ons uitgebreid machinepark en onze eigen overige uitrusting zijn we niet alleen in staat om binnen uw bedrijf de benodigde machine verplaatsingen uit te voeren, maar kunnen we tevens in eigen beheer het benodigde supportstaal, leidingwerk, bordessen enz. fabriceren. Ons eigen projectbureau kan bij al deze werkzaamheden, tijdens voorbereidingen en uitvoering, de benodigde tekeningen, stuklijsten en certificaten verzorgen. Dit alles met als doel om binnen de gestelde planning en met een hoge kwaliteit uw wensen te verwezenlijken.

Bij al onze werkzaamheden staat veiligheid en kwaliteit voorop. Niet alleen veiligheid voor u en onze medewerkers maar zeker ook productveiligheid.

Samen met een aantal voor ons zeer bekende en betrouwbare sub-contractors, zijn wij in staat om u alle werkzaamheden uit handen te nemen. Of het nu gaat om mechanische of elektrische demontage en montage werkzaamheden, verpakkingen van machines, inrichten van uw productie omgeving met bordessen of het transporteren, laden of lossen van machines en equipement.

Heeftt u vragen over industriële verhuizingen of onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Contact »